Dag 16 Koh Phangan
26 juli 2014 - Koh Phangan, Thailand
Vanmorgen om 11 uur opgehaald in het Ibus hotel. Waren al vroeg aan de pier. Kwartier later geloof ik. De boot vertrekt pas om half 1. Lekker ijsje gegeten en met de voetjes in de zee, heerlijk toch. De mensen die naar Koh Toa gaan moeten eerst instappen, daarna zijn wij aan de beurt. We hebben allemaal een gekleurde sticker op onze shirts plakken, zodat de bemanning weet of we op de goede boot zijn gestapt. 20 minuten later kunnen we alweer uitstappen. En ja hoor de taxi staat alweer klaar. Wat een timing iedere keer hier. We zijn gelukkig weinig tijd kwijt hier met wachten. Alle vervoer is perfect op tijd of te vroeg. Dacht dat dat hier wel anders zou zijn. Half uurtje later zijn we in het Sunset Cove Resort. We hebben weer 2 bungalowtjes naast elkaar. Heel leuk. De wc en douche is buiten op een terrasje bij de bungalow. We liggen vlak bij het zwembad, en dit grenst aan het strand. Het zeewater is volgens mij 40 graden en heeeeeel ondiep. Kun je lastig in zwemmen. Het zwembad is wel heerlijk koel. Volgens mij is buiten het resort niet veel te beleven. Eindelijk tijd voor mijn boek misschien. Hier gaan We het wel 2 dagen uithouden. Dat wordt weer genieten dus. Vandaag schijnt de zon voor de eerste keer non stop. Is gelijk ook een stuk warmer. Tot de volgende keer. Groetjes van ons allemaal. XXX
Monique van Bergen:26 juli 2014prachtige fotos hier bij ons is alles goed ook met indi